SCIENTIFIC SYMPOSIUM & DINNER AT ESPGHAN 2020 – AFLYST!

Arrangementet er desværre aflyst pga. COVID-19 situationen. Vi undersøger pt. mulighederne for et online webinar i stedet. Yderligere information følger.

Nutricia inviterer til en faglig middag i forbindelse med ESPGHAN 2020, hvor vi sætter fokus på sammenhængen mellem ernæring og mikrobiotika samt immunforsvarets udvikling.

Målgruppe

Læger, pædiatere, diætister og sygeplejersker.

Program

18:00 Registration at Moltke’s Palace

18:30 Dinner prepared by Chef René Bolvig

19:45 Prof. Udo HERZ, Nutricia; Gut health and synbiotics – the Syneo story

20:15 Prof. Anna NOWAK-WEGRZYN, MD, USA; The clinical relevance of synbiotics in the management of   cow’s milk allergy

20:45 Prof. Seppo SALMINEN, FIN; Biotics from science to clinical application – where are we? Interactive presentation with Udo Herz

21:15 Closing

Praktisk information

Afholdes fredag, den 5. juni 2020 i tidsrummet kl. 18:00 – 21:15 i

Moltkes Palæ
Dronningens Tværgade 2
1302 København K

Deltagelse inkl. middag er gratis.

Der er et begrænset antal pladser, som fordeles efter først-til-mølle princippet.

Bemærk: Du kan sagtens deltage i denne faglige middag, selvom du ikke deltager i ESPGHAN 2020 kongressen.

 

Download invitation til ESPGHAN 2020 Scientific Dinner