Tre nye Nutridrink Compact Protein smagsvarianter

Tre nye Nutridrink Compact Protein smagsvarianter

Nutricia lancerer tre nye smagsvarianter til at imødekomme smagsforandringer hos kræftpatienter

Op mod 70 % af kræftpatienter oplever smagsforandringer som en bivirkning af behandlingen.1

Nutricia har i samarbejde med kræftpatienter udviklet tre nye Nutridrink Compact Protein smagsvarianter, for at imødekomme patienternes skiftende udfordringer i forbindelse med sygdoms- og behandlingsrelaterede smagsforandringer.

  • Nutridrink Compact Protein Cool rød frugtsmag, som indeholder menthol hvilket giver den kølende effekt, som aktiverer den trigeminale nerve.2
  • Nutridrink Compact Protein Hot tropisk ingefærsmag, som indeholder naturligt varmende komponenter fra chili, som aktiverer den trigeminale nerve.3
  • Nutridrink Compact Protein Neutral, som er god i perioder med hypersensitivitet over for lugt, da den ikke medfører yderligere stimuli.

De tre nye smagsvarianter er testet i samarbejde med patienter med kræft.

Den sensoriske test gav følgende resultater4:

  • 84 % af patienter med kræft kunne lide Nutridrink Compact Protein Cool rød frugtsmag
  • 68 % af patienter med kræft kunne lide Nutridrink Compact Protein Hot tropisk ingefærsmag
  • 70 % af patienter med kræft kunne lide Nutridrink Compact Protein Neutral

Ved behov for yderligere information er du velkommen til at kontakte Nutricia Kundeservice eller vores kliniske ernæringsrådgiver på tlf.: 7021 0709. Du kan også booke et møde med din lokale produktspecialist.



Del artikel

Vil du vide mere?

Du kan læse mere om vores nye Nutridrink Compact Protein smagsvarianter under “vores produkter”.

 

Referencer

1. Spotten, LE et al. Subjective and objective taste and smell changes in cancer. Annals of Oncology 2017;28(5):969-984.

2. Wolfgang B. L. TRP Ion Channel Function in Sensory Transduction and Cellular Signaling Cascades. Boca Raton, London & New York. CRC Press Taylor & Frances Group. 2007 [citeret 31.07.2018].

3. Tominaga M, et al. 2005. Molecular Mechanisms of Trigeminal Nociception and Sensation of Pungency. Chemical Senses; 30(1): i191–i192.

4. De Haan, JJ et al. Abstract 3274. Impact of taste alterations during systemic anti-tumour therapy on the liking of oral nutritional supplements with adapted flavours