NYHEDER

Med mere end 100 års ekspertise inden for forskning og udvikling af medicinske ernæringsprodukter, holder vi dig opdateret på relevante nyheder inden for produkter og udvikling, nyeste forskning og studier samt information om vores kurser og arrangementer.

Denne side indeholder kun presseinformation vedrørende Nutricia Advanced Medical Nutrition og de produkter, som er tilknyttet virksomheden. Økonomiske oplysninger finder du på Nutricias moderselskabs Danones hjemmeside www.danone.com

Filtrer:

COVID-19 Webinar: ernæring på plejecentre

Nutricia inviterer til et live og interaktivt webinar med internationale eksperter, som deler ud af deres erfaringer omkring den ernæringsmæssige håndtering af COVID-19 på plejecentre.

Læs mere

Nutricia lancerer nu 2 nye startpakker

Vi lancerer nu to nye startpakker, så vi kan hjælpe endnu flere med at finde den smag, de bedst kan lide, inden for den produktkategori, de er blevet anbefalet.

Læs mere

Webinarserie om “Pædiatri i praksis”

Nutricia vil gerne invitere dig til en række live og interaktive webinarer med internationale foredragsholdere og eksperter, som behandler forskellige emner og praksis inden for ernæringsmæssig behandling af børn og spædbørn.

Læs mere

Webinar om dårlig vækst hos spædbørn

Tilmeld dig webinaret med de to internationale eksperter Dr. Luise Marino og Dr. Rosan Meyer.

Læs mere

Kræft, ernæring og covid-19 – to nye webinarer

Prof. Alessandro Laviano belyser de italienske erfaringer med kræftpatienter og covid-19 med fokus på optimering af ernæringsbehandlingen.

Læs mere

2. del af webinar-serien om COVID-19 og ernæring

2. del af webinar-serien om COVID-19 og ernæring med fokus på patienten efter udskrivelse fra intensiv afdeling

Læs mere
1 2 3 4 8