NYHEDER

Med mere end 100 års ekspertise inden for forskning og udvikling af medicinske ernæringsprodukter, holder vi dig opdateret på relevante nyheder inden for produkter og udvikling, nyeste forskning og studier samt information om vores kurser og arrangementer.

Denne side indeholder kun presseinformation vedrørende Nutricia Advanced Medical Nutrition og de produkter, som er tilknyttet virksomheden. Økonomiske oplysninger finder du på Nutricias moderselskabs Danones hjemmeside www.danone.com

Filtrer:

Ændret indhold i Infatrini og Infatrini Peptisorb

Vi opdaterer Infatrini og Infatrini Peptisorb for at imødekomme den nye EU lovgivning om næringsstofsammensætningen af ernæringstilskud til spædbørn.

Læs mere

Det er slut med plastiksugerør

Vi fjerner plastiksugerør fra vores ernæringsdrikke.

Læs mere

Ændret indhold i Neocate LCP

Vi opdaterer Neocate LCP for at imødekomme den nye EU lovgivning om næringsstofsammensætningen af ernæringstilskud til spædbørn. Der foregår løbende forskning i spædbørnsernæring, og den nye lovgivning reflekterer den nyeste videnskabelige viden på området. Ændringerne er gældende for alle producenter, der markedsfører modermælkserstatninger og tilskudsblandinger, herunder også Nutricia.

Læs mere

Ændret indhold i Pepticate og Pepticate PLUS

Vi opdaterer Pepticate og Pepticate PLUS for at imødekomme den nye EU lovgivning om næringsstofsammensætningen af ernæringstilskud til spædbørn. Der foregår løbende forskning i spædbørnsernæring, og den nye lovgivning reflekterer den nyeste videnskabelige viden på området. Ændringerne er gældende for alle producenter, der markedsfører modermælkserstatninger og tilskudsblandinger, herunder også Nutricia.

Læs mere

Skal den geriatriske sondebruger have kostfibre?

ESPEN guidelines fra 2018 anbefaler, at enteral ernæring til ældre indeholder kostfiber.

Læs mere
1 2 3 4 5 7