Patienter og pårørende

Nutricia har udviklet en række hjemmesider med information, opskrifter og gode råd, som kan være til hjælp og støtte.

Opskrifter

Opskrifter og inspiration til, hvordan Nutricias produkter kan anvendes i din hverdag.

Til opskriftssiden

Fortini.dk

Her finder du information om Fortini – når dit barn har behov for ekstra næring ved sygdom. Herunder sortiment, opskrifter og tips samt links til køb af Fortini produkterne.

Gå direkte til www.fortini.dk

Nutricia-allergi.dk

Her finder du information om humane mælkeoligosakkerider (HMO’er), der findes naturligt i brystmælk, samt Nutricia’s tilsatte oligosakkerider GOS/FOS, og hvilken betydning disse oligosakkerider har for udviklingen af et stærkt immunforsvar, som kan mindske risikoen for udvikling af allergi.

Gå direkte til www.nutricia-allergi.dk

Komælksallergi.dk

Her finder du information om komælksallergi. Herunder symptomer og ofte stillede spørgsmål, opskrifter samt Pepticate og Neocate produktsortimentet.

Gå direkte til www.komælksallergi.dk

Sondemadtilbørn.dk

Her kan du finde information om nogle af de udfordringer, man som forældre kan møde, når man har et barn med et neurologisk, fysisk handicap og dertilhørende spiseproblemer. Afhængigt af det fysiske handicap og spiseproblemets karakter, kan medicinsk ernæring være med til at sikre, at dit barn fortsat får den nødvendige mad og drikke for at trives, og ikke mindst vokse og udvikle sig.

Gå direkte til www.sondemadtilbørn.dk

Ketoplanner.dk

Her finder du både som patient og diætist hjælp til en lettere vej til ketogen diæt. Herunder notifikationer, tips og opskrifter, tilpasning af måltider og patientadministration.

Gå direkte til www.ketoplanner.dk

Nutridrink.dk

Her finder du information om ernæringsbehovet hos ældre. Herunder aldersbetinget skrøbelighed, motion og trivsel, Nutridrink ernæringsdrik samt opskrifter.

Gå direkte til www.nutridrink.dk

Altomsondeernæring.dk

Her finder du information om sondeernæring og administration samt gode råd og vejledning. Endvidere kan du læse personlige historier samt ofte stillede spørgsmål.

Gå direkte til www.altomsondeernæring.dk

Nutriciaflocare.com

Her finder du information, råd og vejledning om Nutricia Flocare pumper, ernæringssæt, ernæringssonder og tilbehør samt interaktiv undervisning i brugen af pumpen.

Gå direkte til www.nutriciaflocare.dk