Fødevarer til særlige medicinske formål skal anvendes i samråd med læge. Tal med din læge eller diætist hvis du oplever vægttab i forbindelse med sygdom.

Calogen Extra Shots

Calogen Extra Shots

Supplerende vegetabilsk fedtemulsion med protein, mineraler og vitaminer. Højt fedtindhold (4 kcal/ml). Højt energiindhold i lille volumen. Laktosefattig. Fiberfri. Glutenfri.

Produktdatablad

Calogen Extra Shots er en vegetabilsk olieemulsion med højt energiindhold (4 kcal/ml). Calogen Extra Shots indeholder 160 kcal pr. shot, hvilket gør den velegnet til patienter, der har svært ved at tilgodese sit energi – og næringsbehov. Calogen Extra Shots er beriget med mælkeprotein, vitaminer og mineraler. Calogen Extra Shots anvendes til ernæringsmæssig håndtering af tilstande, som kræver at højt energiindtag.

Smagsvarianter

Neutral og jordbær.

Indikation

Calogen Extra Shots er en fødevare til særlige medicinske formål til ernæringsmæssig håndtering af tilstande som kræver et højt energiindtag.

Dosering

Doseringen er individuel for patienten og aftales med diætist eller læge.

Kontraindikationer

Ikke egnet til personer med galaktosæmi.

Forsigtighedsregler

Calogen Extra Shots skal anvendes i samråd med diætist eller læge. Ikke egnet til børn under 3 år og skal anvendes med forsigtighed til børn mellem 3–6 år. Calogen Extra shots er et supplement til kosten og dermed ikke egnet som eneste ernæringskilde.

Servering

Calogen Extra Shots kommer i portionsenheder, hvor én portion/shot indeholder 40 ml og kan eksempelvis serveres i forbindelse med mad- eller medicinindtagelse.

Holdbarhed

Holdbarhedsdato fremgår af mærkningen og findes på siden som dd-mm-åå. UHT-steriliseret.

Opbevaring

Uåbnet produkt opbevares tørt og ikke over normal stuetemperatur. Åbnet portionsenhed bør indtages med det samme. Produktet er ikke egnet til frysning.

Vareinformation

Calogen Extra Shots Neutral
Nutricia varenr.: 571951
Salgsenhed: 8 x (6×40 ml)

Calogen Extra Shots Jordbær
Nutricia varenr.: 571954
Salgsenhed: 8 x (6×40 ml)

Print Page