Dette er en informationsside til sundhedsfagligt personale samt patienter med recept.

Nutricias produkter er fødevarer til særlige medicinske formål og skal anvendes i samråd med læge. Venligst bekræft at du er sundhedsfagligt personale eller har fået recept på nogle af vore produkter.

Flocare® Infinity™ Twin-Line sæt til samtidig indgivelse af to slags sondeernæring eller sondeernæring og vand

Flocare® Infinity™ Twin-Line sæt til samtidig indgivelse af to slags sondeernæring eller sondeernæring og vand

Flocare® Infinity Set Twin-Line er til tilkobling af både Nutricias og andre leverandørers sondeernæring i pack. Tillader indgift af to slags sondeernæring eller sondeernæring og sterilt vand samtidigt.

Produktdatablad

Flocare® Infinity Twin-Line™ ernæringssæt er beregnet til enteral ernæring med ernæringspumpe. Med den lilla farve adskiller Flocare® Infinity Twin-Line™ ernæringssæt sig tydeligt fra parenterale ernæringssystemer. Passer til Flocare® Infinity™ ernæringspumpe. Sterilt engangsernæringssæt med separat åbning til medicinadministration. Phthalatfri. Dette ernæringssæt passer til Nutrison sondeernæringspack og tillader indgift af 2 slags sondeernæring eller sondeernæring og sterilt vand samtidig. Skal skiftes efter 24 timer. Sættene leveres i æsker af 30 stk., men ligger enkeltvis sterilt pakket.

Vareinformation

Flocare® Twin-Line set Infinity™
Nutricia varenummer: 586518
Salgsenhed: 30 stk.

Print Page