Dette er en informationsside til sundhedsfagligt personale samt patienter med recept.

Nutricias produkter er fødevarer til særlige medicinske formål og skal anvendes i samråd med læge. Venligst bekræft at du er sundhedsfagligt personale eller har fået recept på nogle af vore produkter.

Fortini

Fortini er ernæringsdrikke til børn, som i kortere eller længere sygdomsperioder ikke kan spise almindelig mad i tilstrækkelige mængder til at dække det nødvendige næringsbehov.  Ernæringsdrikkene fra Fortinisortimentet er ernæringsmæssigt komplette og tilpasset det syge barns øgede behov for ernæring. Alle produkterne i Fortinisortimentet er udviklet til børns behov med fokus på smagspræferencer. Dette har resulteret i et varieret udvalg af smags- og konsistensvarianter som børn kan lide. Ernæringsdrikkene er først og fremmest ment som et ernæringstilskud til normal kost, men kan ved behov bruges som eneste næringskilde.

fortini

Fortini Multi Fibre

Produktdatablad

Fuldgyldig ernæringsdrik med et højt energiindhold til børn over 1 år. Indeholder mf6™-Multi Fibre.

Læs mere
fortini

Fortini Compact Multi Fibre

Produktdatablad

Fuldgyldig ernæringsdrik med et højt energiindhold i lille volumen (125 ml) til børn over 1 år. Indeholder mf6™-Multi Fibre.

Læs mere
fortini

Fortini Smoothie

Produktdatablad

Energirig, fuldgyldig ernæringsdrik med indhold af naturlige frugter og bær til børn over 1 år. Indeholder mf6™-Multi Fibre.

Læs mere
fortini

Fortini Creamy Fruit

Produktdatablad

Ernæringscreme til børn. Energirig og fuldgyldig til børn over 1 år. Indeholder mf6™-Multi Fibre.

Læs mere
Print Page