Fødevarer til særlige medicinske formål skal anvendes i samråd med læge. Tal med din læge eller diætist hvis du oplever vægttab i forbindelse med sygdom.

Fortini Compact Multi Fibre

Fortini Compact Multi Fibre

Fuldgyldig ernæringsdrik med et højt energiindhold i lille volumen (125 ml) til børn over 1 år. Indeholder mf6™-Multi Fibre.

Produktdatablad

Fortini Compact Multi Fibre er en kompakt, ernæringsmæssig komplet og energirig ernæringsdrik med en energitæthed på 2,4 kcal/ml. Kan bruges som supplement til barnets kost, eller helt eller delvist erstatte almindelig mad. Proteinmængden er tilpasset behovet hos yngre børn. Fortini Compact Multi Fibre er tilsat en glutenfri blanding af seks forskellige kostfibre (Multi Fibre-blanding – MF6™) som svarer til den fibersammensætning, man får fra en varieret og sund kost. Fibre er gunstige for tarmfunktionen hos børn og MF6™-blandingen har dokumentert præbiotisk effekt. En færdigblandet drik med konsistens som en mælkedrik. Laktosefattig og glutenfri.

Smagsvarianter

Jordbær, Neutral, Chokolade-karamel

Indikation

Til ernæringsmæssig håndtering af sygdomrelateret underernæring og dårlig vækstudvikling hos børn fra 1–12 år, hvor det er vanskeligt at dække næringsbehovet ved almindelig kost. Multi Fibre-blandingen (mf6™) er gunstig for tarmfunktionen.

Dosering

Som anbefalet af læge eller diætist. Kan anvendes som eneste ernæringskilde til børn fra 1–12 år.

Kontraindikationer

Uegnet til spædbørn, patienter med galaktosæmi eller intolerance mod et eller flere af produktets ingredienser. Uegnet til patienter som har brug for en fiberfri diæt.

Forsigtighedsregler

På grund af fiberindholdet skal et stort indtag (>4 flasker pr. dag) undgås til børn under 2 år

Servering

Ryst godt før brug. Kan drikkes afkølet, ved stuetemperatur eller varm. Bør ikke koges. Kan fryses og bruges som is. Fortini Compact Multi Fibre smager bedst afkølet.

Holdbarhed

Efter åbning opbevares flaskerne i køleskab og anvendes inden for 24 timer. Er der drukket direkte af flasken, bør eventuelle rester ikke gemmes. Mindst holdbar-til-dato er angivet på flasken.

Opbevaring

Uåbnede flasker opbevares ved stuetemperatur. Genlukkelig emballage.

Vareinformation

Fortini Compact Multi Fibre Jordbær
Nutricia varenr.: 611125
Salgsenhed: 6 x 4 x 125 ml flaske

Fortini Compact Multi Fibre Neutral
Nutricia varenr.: 649967
Salgsenhed: 6 x 4 x 125 ml flaske

Fortini Compact Multi Fibre Chokolade-karamel
Nutricia varenr.: 661039
Salgsenhed: 6 x 4 x 125 ml flaske

Print Page