Fødevarer til særlige medicinske formål skal anvendes i samråd med læge. Tal med din læge eller diætist hvis du oplever vægttab i forbindelse med sygdom.

Fortini Creamy Fruit

Fortini Creamy Fruit

Ernæringscreme til børn. Energirig og fuldgyldig til børn over 1 år. Indeholder mf6™-Multi Fibre.

Produktdatablad

Fortini Creamy Fruit er et fuldgyldigt ernæringsprodukt til børn og har en energitæthed på 1,5 kcal/g. Næringssammensætningen er tilpasset børn. Fortini Creamy Fruit har en konsistens til brug med ske. Fortini Creamy Fruit – Sommerfrugt indeholder abrikos, banan, æble, pære og citron. Fortini Creamy Fruit – Bær og frugt indeholder jordbær, hindbær, æble, pære, gulerod og citron. Den er tilsat en glutenfri blanding af seks forskellige kostfibre (Multi Fibre-blanding – MF6™) som svarer til den fibersammensætning, man får fra en varieret og sund kost. Fibre er gunstige for tarmfunktionen hos børn. Fortini Creamy Fruit indeholer desuden en blanding af carotenoider som findes i frugt og grøntsager.

Smagsvarianter

Bær & frugt og Sommerfrugt

Indikation

Til ernæringsmæssig håndtering af sygdomsrelateret underernæring og dårlig vækstudvikling hos børn fra 1–12 år hvor det er vanskeligt at dække næringsbehovet gennem almindelig kost. Multi Fibre-blandingen (MF6™) er gunstige for tarmfunktionen.

Dosering

Kan bruges som eneste ernæring eller som tilskud. Dosering skal ske i samråd med sundhedsprofessionelle på baggrund af individuelle behov. Sørg for at sikre det daglige væskebehov hvis produktet anvendes som eneste ernæring.

Kontraindikationer

Uegnet til spædbørn, patienter med galaktosæmi eller intolerance mod et eller flere af produktets ingredienser. Uegnet til patienter som har brug for en fiberfri diæt

Forsigtighedsregler

På grund af fiberindholdet skal et stort indtag (>4 flasker pr. dag) undgås til børn under 2 år.

Servering

Kan serveres afkølet og ved stuetemperatur. Bør ikke koges. Fortini Creamy Fruit smager bedst afkølet.

Holdbarhed

10 måneder fra produktionssdato. Holdbarhedsdato findes på indpakningen. Åbnede produkter opbevares i køleskab i maksimalt 24 timer. Har man spist direkte af produktet, bør det resterende smides ud.

Opbevaring

Uåbnede bægre opbevares ved stuetemperatur. Efter åbning opbevares bægrene i køleskab og anvendes inden for 24 timer. Er der spist direkte af bægret, bør eventuelle rester ikke gemmes. Mindst-holdbar-til datoen er angivet på pakken.

Vareinformation

Fortini Creamy Fruit, Bær og frugt
Nutricia varenr.: 58 52 91
Antal/pakning: 4 bægre à 100 g

Fortini Creamy Fruit, Sommerfrugt
Nutricia varenr.: 58 52 92
Antal/pakning: 4 bægre à 100 g

Print Page