Fødevarer til særlige medicinske formål skal anvendes i samråd med læge. Tal med din læge eller diætist hvis du oplever vægttab i forbindelse med sygdom.

Fortini Multi Fibre

Fortini Multi Fibre

Fuldgyldig ernæringsdrik med et højt energiindhold til børn over 1 år. Indeholder mf6™-Multi Fibre.

Produktdatablad

Fortini Multi Fibre er en fuldgyldig ernæringsdrik med en energitæthed på 1,5 kcal/ml. Næringssammensætningen er tilpasset behovet hos yngre børn. Den er tilsat en glutenfri blanding af seks forskellige kostfibre (Multi Fibre-blanding – MF6™) som svarer til den fibersammensætning, man får fra en varieret og sund kost. Fibre er gunstige for tarmfunktionen hos børn. Fortini Multi Fibre indeholder desuden en blanding af carotenoider som findes i frugt og grøntsager. En færdigblandet drik med konsistens som en mælkedrik. Laktosefattig og glutenfri.

Smagsvarianter

Jordbær, neutral og chokolade.

Indikation

Til ernæringsmæssig håndtering af sygdomsrelateret underernæring og dårlig vækstudvikling hos børn fra 1–12 år, hvor det er vanskeligt at dække næringsbehovet gennem almindelig kost. Multi Fibre-blandingen (MF6™) er gunstig for tarmfunktionen.

Dosering

Fortini Multi Fibre er en fuldgyldig ernæringsdrik, der kan gives som supplement til barnets almindelige mad eller som eneste ernæring. Fortini Multi Fibre indeholder en glutenfri kostfiberblanding af opløselige og uopløselige fibre, som svarer til den sammensætning af fibre, man får gennem en sund kost. Dosering skal foretages i samråd med sundhedsprofessionelle på baggrund af individuelle behov.

Kontraindikationer

Uegnet til spædbørn, patienter med galaktosæmi eller intolerance mod et eller flere af produktets ingredienser. Uegnet til patienter som har brug for en fiberfri diæt.

Forsigtighedsregler

På grund af fiberindholdet skal et stort indtag (>4 flasker pr. dag) undgås til børn under 2 år

Servering

Ryst godt før brug. Kan drikkes afkølet, ved stuetemperatur eller varm. Bør ikke koges. Kan fryses og bruges som is. Fortini Multi Fibre smager bedst afkølet.

Holdbarhed

Efter åbning opbevares flaskerne i køleskab og anvendes inden for 24 timer. Er der drukket direkte af flasken, bør eventuelle rester ikke gemmes. Mindst holdbar-til-dato er angivet på flasken.

Opbevaring

Uåbnede flasker opbevares ved stuetemperatur. Genlukkelig emballage.

Vareinformation

Fortini Multi Fibre Neutral
Nutricia varenr.: 591308
Salgsenhed: 24 x 200 ml plastflaske

Fortini Multi Fibre Chokolade
Nutricia varenr.: 591309
Salgsenhed: 24 x 200 ml plastflaske

Fortini Multi Fibre Jordbær
Nutricia varenr.: 591322
Slagsenhed: 24 x 200 ml plastflaske

Fortini Multi Fibre

Fortini Multi Fibre

Fuldgyldig ernæringsdrik med et højt energiindhold til børn over 1 år. Indeholder mf6™-Multi Fibre.

Læs mere
Print Page