Dette er en informationsside til sundhedsfagligt personale samt patienter med recept.

Nutricias produkter er fødevarer til særlige medicinske formål og skal anvendes i samråd med læge. Venligst bekræft at du er sundhedsfagligt personale eller har fået recept på nogle af vore produkter.

Infatrini

Infatrini

Ernæringsmæssig komplet ernæring med højt energi- og proteinindhold til spæd- og småbørn på 0–18 måneder eller op til 9 kg kropsvægt. Infatrini har en energitæthed på 1 kcal/ml. Kan bruges både som drik eller sondeernæring.

Produktdatablad

OPDATERET INDHOLD – SAMME ANVENDELSE
Vi har opdateret dette produkt for at imødekomme ny EU lovgivning.

Infatrini er en energitæt, ernæringsmæssig komplet modermælkserstatning klar til brug til ernæringsmæssig behandling af børn, som har vækstproblemer eller øgede ernæringsmæssige behov og/eller kræver væskerestriktion. Anvendes til børn i alderen 0–18 mdr. eller op til 9 kg, som har en fungerende mave-tarmkanal. Infatrini er beriget med de langkædede fedtsyrer, arachidonsyre (AA) og docosahexaensyre (DHA) på et niveau, der svarer til modermælk og som følger internationale retningslinjer. Infatrini er også beriget med nukleotider, som findes naturligt i modermælk. Desuden indeholder Infatrini en unik præbiotika-blandning af GOS/FOS (galakto- og fruktooligosakkarider) og er naturligt fri for gluten.

Anvendelse

Infatrini kan bruges på flere måder, som sondeernæring, drik eller som berigelse kombineret med en anden mælkeerstatning eller mad. Plastflasken kan tilsluttes direkte til sondeenhed eller almindelig sutteflaske. Kontroller flaske og låg og ryst før brug. Hæld den ønskede mængde i en sutteflaske, kop eller beholder. Infatrini kan serveres ved stuetemperatur eller varmes til spisetemperatur svarende til 37°C.
Hvis Infatrini opvarmes, kontrolleres produktets temperatur ved at dryppe et par dråber på håndleddet, før barnet indtager det. Infatrini må ikke opvarmes i mikrobølgeovn, da dette giver ujævn opvarmning med risiko for, at en del af indholdet bliver for varmt og herved kan forårsage forbrændinger.

Dosering

Som anbefalet af læge eller diætist. Kan anvendes som eneste ernæringskilde til børn fra 0-18 måneder eller op til 9 kg.

Holdbarhed

9 måneder fra produktionsdato. Holdbarhedsdato fremgår af mærkning på flasken.

Opbevaring

Uåbnede flasker opbevares ved stuetemperatur. Efter åbning kan flaskerne opbevares i køleskab i op til 24 timer. Åbnet flaske, som opbevares ved stuetemperatur, bør anvendes inden for 4 timer og inden for 1 time ved indtagelse fra sutteflaske. Kasser altid mad, der er blevet tilovers.
Ved sondeernæring er hængetiden maks. 4 timer for 125 ml flasken. Når 500 ml flasken er tilsluttet ernæringssættet (aseptisk håndteret, lukket system), har den en hængetid på maks. 24 timer. Når låget tages af flasken (anvendt i et åbent system) har flasken en hængetid på maks. 4 timer.

Bemærk

Modermælk er den bedste ernæring til spædbarnet. Skal anvendes under lægelig overvågning under fuld hensyntagen til, at alle ernæringsmæssige muligheder er blevetovervejet, herunder amning. Hvis modermælk ikke kan gives eller ikke er tilstrækkelig, er Infatrini en mulighed. Kan anvendes som eneste ernæringskilde indtil 18 mdr. eller op til 9 kg.

Vareinformation

Infatrini, 125 ml flaske
Nutricia varenr.: 647909
Antal/pakning: 24 flasker à 125 ml

Infatrini, 500 ml pose
Nutricia varenr.: 
649071
Antal/pakning: 12 x 500 ml flaske

Brystmælk er den bedste ernæring til spædbørn. Infatrini er en fødevare til særlige medicinske formål og skal anvendes i samråd med læge.

Print Page