Dette er en informationsside til sundhedsfagligt personale samt patienter med recept.

Nutricias produkter er fødevarer til særlige medicinske formål og skal anvendes i samråd med læge. Venligst bekræft at du er sundhedsfagligt personale eller har fået recept på nogle af vore produkter.

Infatrini

Infatrini

Ernæringsmæssig komplet ernæring med højt energi- og proteinindhold til spæd- og småbørn på 0–18 måneder eller op til 9 kg kropsvægt. Infatrini har en energitæthed på 1 kcal/ml. Kan bruges både som drik eller sondeernæring.

Produktdatablad

Infatrini er en energitæt, ernæringsmæssig komplet modermælkserstatning klar til brug til ernæringsmæssig behandling af børn, som har vækstproblemer eller øgede ernæringsmæssige behov og/eller kræver væskerestriktion. Anvendes til børn i alderen 0–18 mdr. eller op til 9 kg, som har en fungerende mave-tarmkanal. Infatrini er beriget med de langkædede fedtsyrer, arachidonsyre (AA) og docosahexaensyre (DHA) på et niveau, der svarer til modermælk og som følger internationale retningslinjer. Infatrini er også beriget med nukleotider, som findes naturligt i modermælk. Desuden indeholder Infatrini en unik præbiotika-blandning af GOS/FOS (galakto- og fruktooligosakkarider) og er naturligt fri for gluten.

Indikation

Til ernæringsmæssig håndtering af børn, som har vækstproblemer eller øgede ernæringsmæssige behov og/eller kræver væskerestriktion. Anvendes til børn i alderen 0–18 mdr. eller op til 9 kg, som har en fungerende mave-tarmkanal

Dosering

Kan anvendes som eneste ernæringskilde indtil 18 mdr. eller op til 9 kg.

Forsigtighedsregler

Infatrini er en fødevare til særlige medicinske formål og skal anvendes under lægeligt tilsyn. Modermælk er den bedste ernæring til spædbarnet. Hvis modermælk ikke kan gives eller ikke er tilstrækkeligt, er Infatrini en mulighed.

Servering

Infatrini kan bruges på flere måder, som sondeernæring, drik eller som berigelse kombineret med en anden mælkeerstatning eller mad. Plastflasken kan tilsluttes direkte til sondeenhed eller almindelig sutteflaske. Kontroller flaske og låg og ryst før brug. Hæld den ønskede mængde i en sutteflaske, kop eller beholder. Infatrini kan serveres ved stuetemperatur eller varmes til spisetemperatur svarende til 37 grader. Hvis Infatrini opvarmes, kontrolleres blandingens temperatur ved at dryppe et par dråber på håndleddet, før barnet indtager blandingen. Må ikke opvarmes i mikrobølgeovn, da dette giver ujævn opvarmning med risiko for, at en del af blandingen bliver for varm og herved kan forårsage forbrændinger.

Holdbarhed

Efter åbning kan flaskerne opbevares i køleskab op til 12 timer. Åbnet flaske som opbevares ved stuetemperatur bør anvendes inden for 4 timer og inden for 1 time ved indtagelse fra sutteflaske.

Opbevaring

Uåbnede flasker opbevares ved stuetemperatur. Rester, som har været opvarmet, må ikke gemmes og genbruges.

Vareinformation

Infatrini, 125 ml flaske
Nutricia varenr.: 590575
Antal/pakning: 125 ml 24 flasker à 125 ml

Infatrini, 500 ml pose
Nutricia varenr.: 
574846
Antal/pakning: 500 ml 8 poser à 500 ml

Brystmælk er den bedste ernæring til spædbørn. Infatrini er en fødevare til særlige medicinske formål og skal anvendes i samråd med læge.

Print Page