Dette er en informationsside til sundhedsfagligt personale samt patienter med recept.

Nutricias produkter er fødevarer til særlige medicinske formål og skal anvendes i samråd med læge. Venligst bekræft at du er sundhedsfagligt personale eller har fået recept på nogle af vore produkter.

Infatrini Peptisorb

Infatrini Peptisorb

Ernæringsmæssig komplet energirig og peptidbaseret ernæring til spæd- og småbørn på 0–18 måneder eller op til 9 kg kropsvægt. Infatrini Peptisorb har en energitæthed på 1 kcal/ml. Kan bruges som drik eller sondeernæring

Produktdatablad

Infatrini Peptisorb er en ernæringsmæssig komplet, energirig modermælkserstatning baseret på ekstensivt hydrolyseret protein til ernæringsmæssig behandling af spæd- og småbørn med toleranceproblemer fra første leveuge til 18 måneder eller op til 9 kg. En klar-til-brug færdigblanding, som anvendes ved vækstproblemer eller øget energibehov og/eller væskerestriktioner hos børn med toleranceproblemer. Infatrini Peptisorb er beriget med de langkædede fedtsyrer, arachidonsyre (AA) og docosahexaensyre (DHA) på et niveau, der svarer til modermælk og som følger internationale retningslinjer. Infatrini Peptisorb er også beriget med nukleotider, som findes naturligt i modermælk. Infatrini Peptisorb indeholder ikke fibre og er naturligt fri for gluten.

Anvendelse

Infatrini Peptisorb kan bruges på flere måder, som sondeernæring, drik eller som berigelse kombineret med en anden mælkeerstatning eller mad. Kontroller flaske, låg og folie, og ryst flasken før brug. Hæld den ønskede mængde i en sutteflaske, kop eller beholder. Infatrini Peptisorb kan serveres ved stuetemperatur eller varmes til spisetemperatur svarende til 37°C.
Hvis Infatrini Peptisorb opvarmes, kontrolleres produktets temperatur ved at dryppe et par dråber på håndleddet, før barnet indtager det. Infatrini Peptisorb må ikke opvarmes i mikrobølgeovn, da dette giver ujævn opvarmning med risiko for, at en del af indholdet bliver for varmt og herved kan forårsage forbrændinger.

Dosering

Som anbefalet af læge eller diætist. Kan anvendes som eneste ernæringskilde til børn fra 0-18 måneder eller op til 9 kg.

Holdbarhed

9 måneder fra produktionsdato. Holdbarhedsdato fremgår af mærkning på flasken.

Opbevaring

Uåbnede flasker opbevares ved stuetemperatur. Efter åbning kan flaskerne opbevares i køleskab i op til 24 timer. Åbnet flaske, som opbevares ved stuetemperatur, bør anvendes inden for 4 timer og inden for 1 time ved indtagelse fra sutteflaske. Kasser altid mad, der er blevet tilovers. Ved sondeernæring er hængetiden maks. 4 timer.

Bemærk

Modermælk er den bedste ernæring til spædbarnet. Skal anvendes under lægelig over- vågning under fuld hensyntagen til, at alle ernæringsmæssige muligheder er blevet overvejet, herunder amning. Hvis modermælk ikke kan gives eller ikke er tilstrækkelig, er Infatrini Peptisorb en mulighed. Kan anvendes som eneste ernæringskilde fra første leveuge indtil 18 mdr. eller op til 9 kg.

Vareinformation

Infatrini Peptisorb
Varenr.: 649069
Antal/pakning: 200 ml,  24 fl asker à 200 ml 

Brystmælk er den bedste ernæring til spædbørn. Infatrini Peptisorb er en fødevare til særlige medicinske formål og skal anvendes i samråd med læge.

Print Page