Dette er en informationsside til sundhedsfagligt personale samt patienter med recept.

Nutricias produkter er fødevarer til særlige medicinske formål og skal anvendes i samråd med læge. Venligst bekræft at du er sundhedsfagligt personale eller har fået recept på nogle af vore produkter.

Infatrini Peptisorb

Infatrini Peptisorb

Ernæringsmæssig komplet energirig og peptidbaseret ernæring til spæd- og småbørn på 0–18 måneder eller op til 9 kg kropsvægt. Infatrini Peptisorb har en energitæthed på 1 kcal/ml. Kan bruges som drik eller sondeernæring

Produktdatablad

Infatrini Peptisorb er en ernæringsmæssig komplet, energirig modermælkserstatning baseret på ekstensivt hydrolyseret protein til ernæringsmæssig behandling af spæd- og småbørn med toleranceproblemer fra første leveuge til 18 måneder eller op til 9 kg. En klar-til-brug færdigblanding, som anvendes ved vækstproblemer eller øget energibehov og/eller væskerestriktioner hos børn med toleranceproblemer. Infatrini Peptisorb er beriget med de langkædede fedtsyrer, arachidonsyre (AA) og docosahexaensyre (DHA) på et niveau, der svarer til modermælk og som følger internationale retningslinjer. Infatrini Peptisorb er også beriget med nukleotider, som findes naturligt i modermælk. Infatrini Peptisorb indeholder ikke fibre og er naturligt fri for gluten.

Indikation

Infatrini Peptisorb kan bruges på flere måder, som sondeernæring, drik eller som berigelse kombineret med en anden mælkeerstatning eller mad.

Dosering

Kan anvendes som eneste ernæringskilde fra første leveuge indtil 18 mdr. eller op til 9 kg kropsvægt.

Forsigtighedsregler

Infatrini Peptisorb er en fødevare til særlige medicinske formål og skal anvendes under lægeligt tilsyn. Modermælk er den bedste ernæring til spædbarnet. Hvis modermælk ikke kan gives eller ikke er tilstrækkeligt, er Infatrini Peptisorb en mulighed.

Servering

Infatrini Peptisorb kan bruges på flere måder, som sondeernæring, drik eller som berigelse kombineret med en anden mælkeerstatning eller mad. Kontroller flaske, låg og folio, og ryst flasken før brug. Hæld den ønskede mængde i en sutteflaske, kop eller beholder. Infatrini Peptisorb kan serveres ved stuetemperatur eller varmes til spisetemperatur svarende til 37 grader. Hvis Infatrini Peptisorb opvarmes, kontrolleres blandingens temperatur ved at dryppe et par dråber på håndleddet, før barnet indtager blandingen. Må ikke opvarmes i mikrobølgeovn, da dette giver ujævn opvarmning med risiko for, at en del af blandingen bliver for varm og herved kan forårsage forbrændinger.

Holdbarhed

Holdbarhed er 9 måneder fra produktionsdato. Holdbarhedsdato fremgår af mærkning på flasken.

Opbevaring

Uåbnede flasker opbevares ved stuetemperatur. Efter åbning kan flaskerne opbevares i køleskab op til 12 timer. Åbnet flaske som opbevares ved stuetemperatur bør anvendes inden for 4 timer og inden for en time ved indtagelse fra sutteflaske. Rester, som har været opvarmet, må ikke gemmes og genbruges. Ved sonde er hængetiden maks. 4 timer.

Vareinformation

Infatrini Peptisorb
Varenr.: 584427
Antal/pakning: 200 ml 24 fl asker à 200 ml 

Brystmælk er den bedste ernæring til spædbørn. Infatrini Peptisorb er en fødevare til særlige medicinske formål og skal anvendes i samråd med læge.

Print Page