Dette er en informationsside til sundhedsfagligt personale

Nutricia har et stærkt ønske om at øge kendskabet til medicinsk ernæring blandt sundhedspersonale. Vi holder hospitaler, plejehjem, hjemmepleje, studerende, apoteker og grossister opdateret om produktudvikling, forskning og studier samt vore kurser og faglige arrangementer. Bekræft venligst at du er sundhedsfagligt personale for at fortsætte. Hvis du er patient eller pårørende kan vi også hjælpe dig med at komme til vore sider målrettet dig. Hvis du ønsker at ændre dit valg i fremtiden, skal du slette dine cookies.

KetoCal

Fuldgyldig specialernæring til ernæringsmæssig håndtering af intraktabel epilepsi eller andre tilstande hvor en ketogen diæt er indikeret.

ketocal

KetoCal 2,5:1 LQ MCT Multi Fibre

Produktdatablad

Ketocal 2,5:1 LQ MCT Multi Fibre er en supplerende drikkeklar specialernæring, som også kan anvendes som sondeernæring.

Læs mere
ketocal

KetoCal 4:1 LQ

Produktdatablad

Fuldgyldig specialernæring til ernæringsmæssig behandling af intraktabel epilepsi eller andre tilstande hvor en ketogen diæt er indikeret. Indeholder MF6™ Multi Fibre blanding.

Læs mere
ketocal

KetoCal 4:1

Produktdatablad

Fuldgyldig specialernæring til ernæringsmæssig behandling af intraktabel epilepsi eller andre tilstande hvor en ketogen diæt er indikeret. KetoCal 4:1 kan anvendes som eneste ernæringskilde til børn i alderen 1-10 år og som supplement fra 10 år. Indeholder MF6™ Multi Fibre blanding.

Læs mere
ketocal

KetoCal 3:1

Produktdatablad

Fuldgyldig specialernæring til ernæringsmæssig behandling af intraktabel epilepsi eller andre tilstande hvor en ketogen diæt er indikeret. KetoCal 3:1 kan anvendes som eneste ernæringskilde til børn i alderen 0-6 år og som supplement fra 6 år.

Læs mere
Print Page