PKU Lophlex

PKU Lophlex

Aminosyrebaseret pulver fri for phenylalanin.

Produktdatablad

PKU Lophlex er et aminobaseret pulver, fri for phenylalanin, til tilberedning af drikke. Indeholder en afbalanceret blanding af essentielle og ikke essentielle aminosyrer, vita- miner, sporstoffer og visse mineraler. Indeholder docosahexaensyrer (DHA). Til ernæ- ringsmæssig behandling af phenylketonuri (PKU) hos børn fra 3 år og voksne, inkluderet gravide (sammen med folinsyretilskud). Ikke egnet til børn under 3 år. Ikke egnet som sondeernæring ej heller som eneste ernæringskilde. Kun til enteral brug. Må ikke anven- des parenteralt.

PKU Lophlex skal suppleres med naturlig protein, væske og andre næringsstoffer i be- regnede mængder for at dække patientens behov for phenylalanin og øvrige nærings- stoffer. Indtaget af mikronæringsstoffer skal overvåges for at sikre et tilfredsstillende indtag. Dette produkt indeholder sporstoffer af natrium og chlorid. Pulveret er pakket i portionsposer. Hver pose indeholder 28 g pulver. Findes i neutral smag.

Smagsvariant

Neutral

Anvendelse

Det daglige indtag af PKU Lophex skal fordeles jævnt over dagen. Vand eller anden komplementerende drik bør serveres sammen med indtaget af PKU Lophlex.

Forberedelse og dosering

Vask dine hænder og brug rene redskaber. Mål den foreskrevne mængde koldt vand af i en beholder med skruehætte. Hæld portionsposens indhold i beholderen. Forsegl beholderen og ryst godt, indtil pulveret er helt opløst. Tilberedes med koldt vand og indtages umiddelbart efter tilberedning. Produktet må ikke koges eller opvarmes i mikrobølgeovn. Må ikke fryses.

Anbefalede koncentration

28 g pulver (1 portionspose) blandes med 65 ml vand til et slut- volumen på ca. 80 ml. Mængden og fortyndingen af produktet kan justeres til individuel tolerance og præference i samråd med læge eller diætist.

Opbevaring og holdbarhed

Opbevares tørt, ikke over normal stuetemperatur. Åbnet pose bruges straks. Pakket i en beskyttende atmosfære. Bedst før dato er angivet på toppen af pakken.

Bestilling

PKU Lophlex kan bestilles gennem Center for PKU. Vareprøver kan bestilles direkte hos Nutricia Direkte Tlf. +45 7021 0709 E-mail: ordre@nutricia.dk

Vareinformation

PKU Lophlex Neutral

Nutricia varenr.: 652284

Salgsenhed: 30 poser à 28 g

Print Page