Dette er en informationsside til sundhedsfagligt personale

Nutricia har et stærkt ønske om at øge kendskabet til medicinsk ernæring blandt sundhedspersonale. Vi holder hospitaler, plejehjem, hjemmepleje, studerende, apoteker og grossister opdateret om produktudvikling, forskning og studier samt vore kurser og faglige arrangementer. Bekræft venligst at du er sundhedsfagligt personale for at fortsætte. Hvis du er patient eller pårørende kan vi også hjælpe dig med at komme til vore sider målrettet dig. Hvis du ønsker at ændre dit valg i fremtiden, skal du slette dine cookies.

Neocate

Det hypoallergene sortiment, Neocate, er udviklet til spædbørn og børn med komælksallergi, multipel fødevareallergi og andre indikationer, hvor en elementardiæt anbefales. Neocate er baseret på 100 % frie aminosyrer og er sammensat helt uden komælksprotein.

neocate

Neocate LCP

Produktdatablad

Neocate® LCP er en ernæringsmæssig komplet, aminosyrebaseret modermælkserstatning beregnet til spædbørn på 0-1 år med komælksallergi, multipel fødevareallergi og andre indikationer, hvor en elementardiæt anbefales.

Læs mere
neocate

Neocate Junior

Produktdatablad

Neocate® Junior er en aminosyrebaseret hypoallergen ernæringsmæssig komplet elementardiæt til børn med komælksallergi, multipel fødevareintoleranceallergi og andre indikationer, hvor en elementardiæt anbefales. Neocate® Junior kan anvendes til børn mellem 1–10 år.

Læs mere
neocate

Neocate Spoon

Produktdatablad

En aminosyrebaseret hypoallergen grød beregnet som supplement til småbørn og spædbørn fra 6 måneder, eller når barnet begynder at spise fast føde. Neocate® Spoon er til børn med komælksallergi, multipel fødevareintoleranceallergi og andre indikationer, hvor en elementardiæt anbefales.

Læs mere
Print Page