Dette er en informationsside til sundhedsfagligt personale samt patienter med recept.

Nutricias produkter er fødevarer til særlige medicinske formål og skal anvendes i samråd med læge. Venligst bekræft at du er sundhedsfagligt personale eller har fået recept på nogle af vore produkter.

Neocate Junior

Neocate Junior

Neocate® Junior er en aminosyrebaseret hypoallergen ernæringsmæssig komplet elementardiæt til børn med komælksallergi, multipel fødevareintoleranceallergi og andre indikationer, hvor en elementardiæt anbefales. Neocate® Junior kan anvendes til børn mellem 1–10 år.

Produktdatablad

Neocate® Junior er en aminosyrebaseret hypoallergen komplet elementardiæt til børn med komælksallergi, multipel fødevareintoleranceallergi og andre indikationer, hvor en elementardiæt anbefales. Neocate® Junior er en næringsmæssig komplet og kan anvendes til børn mellem 1-10 år. Den kan drikkes som kosttilskud, berigelse eller gives som eneste ernæring/sondeernæring. 35% af fedtet består af MCT (mellemkædede fedtsyrer). Kan anvendes som erstatning ved madlavning og bagning.

Neocate® Junior er halal-certificeret.

Smagsvarianter

Neutral, Jordbær og Vanille.

Indikation

Til ernæringsmæssig håndtering af børn med komælksallergi, multipel fødevareintolerance eller andre indikationer, hvor elementardiæt er anbefalet.

Dosering

Dosering: 1 måleskefuld giver 8 g pulver hvilket svarer til 34,5 kcal.

Servering

1. Vask hænder og rengør arbejdsområdet. Redskaberneskal være grundigt rengjorte.
2. Mål den rette volume vand af i en shaker/container.
3. Tilsæt den anbefalede antal måleskefulde Neocate® Junior til vandet. Sæt proppen på shakeren/containeren og rysk kraftigt, indtil pulveret er opløst.
4. Tilberedt Neocate® Junior skal afkøles med det samme og kan derefter opbevares i køleskab i max 24 timer. Det der måtte være til overs skal smides ud.
5. Ryst og bland Neocate® Junior før servering. Kog ikke den færdige opblanding. Varm eller tilbered heller ikke Neocate® Junior i mikrobølgeovnen. Som kosttilskud smager Neocate® Junior bedst kold/afkølet.

Holdbarhed

Holdbarhedsdatoen er angivet på emballagen. Åbnede dåser skal lukkes godt og bruges inden for 4 uger.

Opbevaring

Uåbnet emballage opbevares tørt og ikke varmere end normal stuetemperatur.

Vareinformation

Neocate® Junior Neutral smag
Nutricia varenr.: 610412
Salgsenhed: 1 x 400 g dåse

Neocate® Junior Jordbær smag
Nutricia varenr.: 610409
Salgsenhed: 1 x 400 g dåse

Print Page