Dette er en informationsside til sundhedsfagligt personale samt patienter med recept.

Nutricias produkter er fødevarer til særlige medicinske formål og skal anvendes i samråd med læge. Venligst bekræft at du er sundhedsfagligt personale eller har fået recept på nogle af vore produkter.

Neocate Spoon

Neocate Spoon

En aminosyrebaseret hypoallergen grød beregnet som supplement til småbørn og spædbørn fra 6 måneder, eller når barnet begynder at spise fast føde. Neocate® Spoon er til børn med komælksallergi, multipel fødevareintoleranceallergi og andre indikationer, hvor en elementardiæt anbefales.

Produktdatablad

Neocate Spoon er et aminosyrebaseret ernæringstilskud i pulverform til ernæringsmæssig håndtering af børn med særlige medicinske behov. Neocate Spoon indeholder aminosyrer (protein), fedt, kulhydrat samt vitaminer, mineraler og sporstoffer. Neocate Spoon er hypoallergen og baseret på frie aminosyrer, hvilket giver en mindsket risiko for allergisk reaktion. Neocate Spoon er derfor et velegnet produkt til børn med komælkproteinallergi eller multiple fødevareallergier. Neocate Spoon skal ikke bruges som eneste form for ernæring, men skal anvendes som supplement til modermælk eller hypoallergen modermælkerstatning fra apoteket. Neocate Spoon skal spises med ske og er ikke egnet som flaske- eller sondeernæring.

Smagsvarianter

Neutral

Indikation

Til ernæringsmæssig håndtering af børn med komælksproteinallergi, multiple fødevareallergier eller andre tilstande, hvor der er behov for en aminosyrebaseret fødevare.

Dosering

Benyt den anbefalede mængde som ordineret af læge eller diætist. Neocate® Spoon er et pulver, der blandes med koldt eller varmt vand til en hypoallergen grød. 1 brev (37 g) blandes med 60 ml vand til 1 dl grød.

Forsigtighedsregler

Neocate® Spoon er ikke egnet som eneste ernæring, men er tiltænkt som supplement til anden mad og er ikke egnet til parenteralt brug. Neocate® Spoon har et lavt indhold af kalium, natrium og klorid.

Servering

Tilberedning:
1. Vask hænder og sørg for rene køkkenredskaber.
2. Tøm posens indhold i en skål.
3. Tilsæt 60 ml koldt eller varmt vand under omrøring.
Rør til det tykner. Mængden af vand kan justeres afhængig af, hvilken konsistens grøden skal have.

Holdbarhed

Holdbarhedsdatoen er angivet på emballagen. Åbnede dåser skal lukkes godt og bruges inden for 4 uger.

Opbevaring

Uåbnet emballage opbevares tørt og ikke varmere end normal stuetemperatur.

Vareinformation

Neocate® Spoon
Nutricia varenr.: 559473
Salgsenhed: 15 breve à 37 g

Print Page