Fødevarer til særlige medicinske formål skal anvendes i samråd med læge. Tal med din læge eller diætist hvis du oplever vægttab i forbindelse med sygdom.

Nutridrink Compact Protein

Nutridrink Compact Protein

Protein- og energirig ernæringsdrik med høj næringstæthed i lille volumen. Anvendes som supplement til den normale kost. Fiberfri. Glutenfri. Laktosefattig. 125 ml.

Produktdatablad

Nutridrink Compact Protein er en supplerende ernæringsdrik med en energitæthed på 2,4 kcal/ml og et højt proteinindhold på 0,14 g/ml (24E%). Nutridrink Compact Protein er den drik på markedet, der indeholder mest protein pr. volumen. Indholdet i Nutridrink Compact Protein (125 ml) svarer til næringsindholdet i en almindelig protein- og energirig ernæringsdrik (200 ml). Dette gør Nutridrink Compact Protein særdeles velegnet til patienter som har brug for ekstra protein, men har vanskeligt ved at drikke hele indholdet af en standard ernæringsdrik. Nutridrink Compact Protein indeholder mere end 4 gange så meget protein og mere end 3 gange så meget energi som samme volumen af sødmælk. Nutridrink Compact Protein er beriget med alle essentielle mineraler, vitaminer og sporstoffer.

Smagsvarianter

Banan, jordbær, mokka, vanille, fersken/mango og røde bær.

Indikation

Til ernæringsmæssig håndtering af sygdomsrelateret underernæring og/eller ved øget behov for protein. Nutridrink Compact Protein er særdeles velegnet til patienter, som har vanskeligt ved at drikke hele indholdet af en standard ernæringsdrik.

Dosering

1-2 flasker pr. dag som supplement til den normale kost eller som anbefalet af læge eller diætist. Ikke egnet som eneste ernæring.

Kontraindikationer

Galaktosæmi. Intolerance mod et eller flere af produktets ingredienser.

Forholdsregler

Anvendes med forsigtighed til børn i alderen 3-6 år. Bør ikke anvendes til børn under 3 år. Vær opmærksom på væskebalancen. En flaske Nutridrink Compact Protein indeholder mindre vand end en standard ernæringsdrik.

Servering

Kan serveres afkølet, ved stuetemperatur eller varm. Bør ikke koges. Kan fryses og bruges som is.

Holdbarhed

12 måneder fra produktionsdato. Holdbarhedsdato fremgår af mærkning på flasken. Åbnede flasker opbevares i køleskab og anvendes inden 24 timer.

Opbevaring

Opbevares tørt og mellem 5–25° C.

Vareinformation

Nutridrink Compact Protein Banan
Nutricia varenummer: 566358
Salgsenhed: 24 x 125 ml flaske

Nutridrink Compact Protein Jordbær
Nutricia varenummer: 563227
Salgsenhed: 24 x 125 ml flaske

Nutridrink Compact Protein Mokka
Nutricia varenummer: 566352
Salgsenhed: 24 x 125 ml flaske

Nutridrink Compact Protein Vanille
Nutricia varenummer: 562171
Salgsenhed: 24 x 125 ml flaske

Nutridrink Compact Protein Fersken-Mango
Nutricia varenummer: 598437
Salgsenhed: 24 x 125 ml flaske

Nutridrink Compact Protein Røde bær
Nutricia varenummer: 597512
Salgsenhed: 24 x 125 ml flaske

Nutridrink Compact Protein, Startpakke á 8 stk.
Nutricia varenummer: 585433
Salgsenhed: 24 x 125 ml flaske

Print Page