Dette er en informationsside til sundhedsfagligt personale

Nutricia har et stærkt ønske om at øge kendskabet til medicinsk ernæring blandt sundhedspersonale. Vi holder hospitaler, plejehjem, hjemmepleje, studerende, apoteker og grossister opdateret om produktudvikling, forskning og studier samt vore kurser og faglige arrangementer. Bekræft venligst at du er sundhedsfagligt personale for at fortsætte. Hvis du er patient eller pårørende kan vi også hjælpe dig med at komme til vore sider målrettet dig. Hvis du ønsker at ændre dit valg i fremtiden, skal du slette dine cookies.

NutriniMax

NutriniMax er ernæringsmæssigt komplet og alderstilpasset sondeernæring, som er naturligt glutenfri og laktosefattig med mindre andet er angivet. Beregnet til ernæringsmæssig behandling af underernæring hos ældre børn (7–12 år eller 21–45 kg) og er velegnet som eneste kilde til ernæring. NutriniMax indeholder valleprotein for øget tolerance og proteinbalance og er desuden beriget med de langkædede fedtsyrer docosahexaensyre (DHA) og eicosapentaensyre (EPA). De langkædede fedtsyrer (LCP), især DHA, spiller en vigtig rolle i at hjernen og dens funktioner kan udvikle sig optimalt.

 

 

nutrinimax

NutriniMax

Produktdatablad

NutriniMax er ernæringsmæssigt komplet sondeernæring beregnet til børn på 7–12 år eller 21–45 kg med normalt energibehov, som ikke behøver tilskud af kostfibre. Indeholder 1 kcal/ml

Læs mere
nutrinimax

NutriniMax Multi Fibre

Produktdatablad

NutriniMax Multi Fibre er ernæringsmæssigt komplet sondeernæring beregnet til børn på 7–12 år eller 21–45 kg med normalt energibehov, som har brug for tilskud af kostfibre. Indeholder 1 kcal/ml

Læs mere
nutrinimax

NutriniMax Energy

Produktdatablad

NutriniMax Energy er ernæringsmæssigt komplet sondeernæring beregnet til børn på 7–12 år eller 21–45 kg med forhøjet energibehov eller væskerestriktion, som ikke behøver tilskud af kostfibre.

Læs mere
nutrinimax

NutriniMax Energy Multi Fibre

Produktdatablad

NutriniMax Energy Multi Fibre er ernæringsmæssigt komplet sondeernæring beregnet til børn på 7–12 år eller 21–45 kg med forhøjet energibehov eller væskerestriktion, som har brug for tilskud af kostfibre.

Læs mere

Ny emballage – samme indhold

I løbet af juli 2018 påbegynder Nutricia overgangen til en ny emballage på sondeernæring i 500 ml, og i 2019 følger udskiftningen på alle 1000 ml. Således vil alle sondeernæringsprodukter over en længere periode løbende overgå fra den nuværende pose til en transparent plastflaske. Indholdet forbliver det samme, det er kun emballagen, som ændrer udseende.

Den nye emballage har mange fordele:

Let at hænge op

Stor løkke til ophængnning: gør det let at hænge flasken op, selv med én hånd.

Semi-transparent flaske

Tydelige volumen markeringer på flasken gør det let at kontrollere forbrug.

Tydelig etiket med farvekodning

Flersidet etiket med farvekodning: Gør det nemt at se forskellene mellem de forskellige sondeernæringsvarianter.

Miljøvenlig emballage

Fremstillet med 85% mindre vand i produktionsprocessen sammenlignet med Nutricas nuværende emballage. Der er 21% mindre kuldioxid udledning i produktionen sammenlignet med den nuværende produktion. Genanvendelig, overskydende plast fra produktionen genanvendes i fremstillingsprocessen. Flasken sorteres som blød plast.

Nem at åbne

Fastmonteret flip-låg: let at åbne med én hånd for at tilkoble ernæringssættet. Forhindrer risikoen for lækage. Mindre kontakt med flasken ved åbning. Låget forbliver på flasken og forhindrer kontaminering fra andre overflader.

Passer til alle ernæringssæt med med ENPlus kobling.

Passer til alle Nutricias ernæringssæt

Den nye emballage passer selvfølgelig til alle Nutricias ernæringssæt samt vores bolusadapter. Sidstnævnte anbefales ved brug af ernæringssprøjte.

OBS! -Ændring i varenumre

Vi gør opmærksom på, at overgangen til den nye emballage vil medføre ændringer i bl.a. varenumre og antal stk. pr. karton.Du kan læse mere her

Vi håber, at du vil tage godt imod den nye og forbedrede emballage.
Såfremt du har spørgsmål eller behov for yderligere information, er du velkommen til at kontakte Nutricia Kundeservice på telefon: 7021 0709

Print Page