Galactomin 19

Galactomin 19

Ernæringsmæssigt komplet spædbarnsernæring til ernæringsmæssig håndtering af glucose-galaktose-malabsorption hos spædbørn og små børn.

Produktdatablad

Galactomin 19 er en komplet komælksbaseret spædbarnsernæring, som indeholder minimale mængder laktose, galaktose og glucose, til spædbørn eller som supplement til småbørn med glucose-galaktose-malabsorption. Indeholder komælksprotein, kulhydrat i form af fructose, fedt, vitaminer, mineraler og sporstoffer.

Smagsvarianter

Neutral smag.

Indikation

Til ernæringsmæssig håndtering af glucose-galaktosemalabsorption. Komplet ernæring til spædbørn under 1 år og som supplement til øvrig kost til småbørn.

Dosering

Doseringen er individuel og fastsættes af læge og/eller klinisk diætist. Produktet kan også gives i sonde.

Bemærkning

Kun til enteralt brug. Må ikke indgives parenteralt. Ikke egnet som eneste ernæringskilde.

Anvendelse

Brug altid den måleske, der følger med dåsen, for at få den rigtige dosering. For hver strøgne måleske (4,3 g) tilføjes 30 ml vand for at opnå anbefalet fortynding (12,9 % vægt/volumen).
I begyndelsen kan en lavere fortynding være nødvendig for at sikre god tolerance. Ikke-sterilt, pulverbaseret ernæringsprodukt. Skal tilberedes umiddelbart før brug. Må ikke koges eller varmes i en mikrobølgeovn. Rester af tilberedt blanding i flasken, der ikke bruges inden for en time, skal kasseres.

Flaskeernæring:
1. Vask hænderne grundigt og rengør tilberedningsområdet. Steriliser flasker og sutter.
2. Kog frisk vand i 5 minutter, eller indtil elkedlen slukker. Afkøl vandet i mindst 30 minutter til det føles lunkent på indersiden af håndleddet. Hæld den ønskede mængde vand i en steriliseret sutteflaske/beholder.
3. Tilsæt det foreskrevne antal måleskeer af pulver til vandet. Brug kun vedlagte måleske.
4. Ryst eller rør indtil pulveret er opløst.
5. Husk at kontrollere, at blandingen har den korrekte temperatur ved at placere et par dråber på indersiden af håndleddet.

Sondeernæring:
Følg anbefalinger fra læge eller klinisk diætist for hygiejnisk tilberedning og håndtering af produktet. Brug steriliserede redskaber og afkølet, frisk kogt vand.
1. Brug den vedlagte måleske eller afvej den anbefalede mængde pulver.
2. Tilsæt lidt af vandet og omrør til ensartet konsistens.
3. Fortsæt med at røre imens resten af vandet tilsættes, til den anbefalede fortyndning er opnået.

Ernæringsdrik:
Vask hænderne grundigt og rengør tilberedningsområdet. Følg tilberedningsinstruktionen 1-3 for sondeernæring eller tilsæt det foreskrevne antal måleskeer af pulver til vandet. Sæt låg på og ryst til pulveret er opløst. Brug afkølet, frisk kogt vand og en steril beholder.

Holdbarhed og opbevaring

Opbevares tørt og køligt. Sæt altid låget på beholderen efter brug. Skal anvendes inden for en måned efter åbning. Mindst holdbar til: se bunden af dåsen.

Vareinformation

Galactomin 19
Nutricia varenummer: 657035
Salgsenhed: 6 x 400 g dåse

Print Page