Lorenzo’s oil

Lorenzo’s oil

Til ernæringsmæssig håndtering af adrenoleuko- dystrofi (ALD) og adreno- myeloneuropati (AMN).

Produktdatablad

Lorenzo’s Oil er en klar, gul olie til børn og voksne med ALD og AMN. Indeholder 4 dele glyceroltrioleatolie (GTO) og 1 del glyceroltrierucatolie (GTE). Gluten- og laktosefri.

Smagsvarianter

Neutral smag.

Indikation

Lorenzo’s Oil bruges til ernæringsmæssig håndtering af adrenoleukodystrofi (ALD) og adrenomyeloneuropati (AMN) hos børn og voksne.

Dosering

Doseringen er individuel og fastsættes af læge og/eller klinisk diætist. Den afhænger af patientens alder, kropsvægt og medicinske tilstand. På grund af begrænset fedtindtag kan det være nødvendigt med ekstra tilskud af essentielle fedtsyrer.

Forholdsregler

Ikke egnet til brug som eneste kilde til ernæring. Må kun anvendes af patienter med ALD eller AMN.

Anvendelse

Bruges sammen med fedtfattig kost med restriktion af fedtsyren C26:0. Kan tages alene eller blandet med andre fødevarer.

1. Lad flasken stå i rumtemperatur ca. 1 time før brug.
2. Ryst flasken godt for at fordele de hvide partikler jævnt i væsken.
3. Afmål anbefalet daglig dosis.
4. Daglig dosis bør opbevares i en tæt beholder i et mørkt skab. Doseringerne bør fordeles jævnt udover dagen efter instruktion fra læge eller klinisk diætist. Rystes godt for at undgå tab af de hvide partikler.

Holdbarhed og opbevaring

Uåbnede flasker opbevares mørkt og tørt, ikke over normal stuetemperatur. Åbnede flasker opbevares i køleskab og anvendes inden en måned. Sæt altid låg på flasken efter brug. Bedst før dato er angivet på flasken.

Vareinformation

Lorenzo’s Oil
Nutricia varenummer: 580732
Salgsenhed: 1 x 500 ml flaske

Print Page