Dette er en informationsside til sundhedsfagligt personale

Nutricia har et stærkt ønske om at øge kendskabet til medicinsk ernæring blandt sundhedspersonale. Vi holder hospitaler, plejehjem, hjemmepleje, studerende, apoteker og grossister opdateret om produktudvikling, forskning og studier samt vore kurser og faglige arrangementer. Bekræft venligst at du er sundhedsfagligt personale for at fortsætte. Hvis du er patient eller pårørende kan vi også hjælpe dig med at komme til vore sider målrettet dig. Hvis du ønsker at ændre dit valg i fremtiden, skal du slette dine cookies.

Renilon

Renilon er en serie af ernæringstilskud specielt tilpassede nyresvigtpatienter. Både Renilon 4.0 og 7.5 kommer i en lille volume (125 ml pr. portion) hvilket tager hensyn til nyresvigtpatienters væskebegrænsninger. Begge indeholder protein fra valle og har et meget lavt elektrolytindhold.

renilon

Renilon 4.0

Produktdatablad

Energirig ernæringsdrik til prædialyse-patienter. Lavt indhold af protein og meget lavt elektrolytindhold. Glutenfri. Laktosefattig.

Læs mere
renilon

Renilon 7.5

Produktdatablad

Energirig ernæringsdrik til patienter med nyresvigt i dialysebehandling. Meget lavt elektrolytindhold. Glutenfri. Laktosefattig.

Læs mere
Print Page