Dette er en informationsside til sundhedsfagligt personale samt patienter med recept.

Nutricias produkter er fødevarer til særlige medicinske formål og skal anvendes i samråd med læge. Venligst bekræft at du er sundhedsfagligt personale eller har fået recept på nogle af vore produkter.

Flocare® container

Flocare® container

Flocare® Container, forbundet med ernæringssættet, er et åbent system, der kan anvendes til at tilføre vand og væske til den sondeernærede patient. Kan også anvendes til administration af opløste pulverblandinger.

Produktdatablad

Flocare® Container er en stabil beholder i blød plast fremstillet af polyethylen (LDPE). Flocare® Container kan anvendes med alle enheder fra Nutricia på grund af det dobbelte skruehoved. Flocare® Container har en flad bund og står fast på et plant underlag ved påfyldning. Flocare® Container er en engangsbeholder. Flocare® Container er ideel til børn, da den er specielt udformet til brug i kombination med rygsækken i Flocare® sortimentet: Flocare Infinity Go Rygsæk.

Vareinformation

Salgsenhed Flocare® Container, 500 ml
Nutricia varenr.: 35746
Salgsenhed: 10 stk.

Relaterede produkter

Flocare® Infinity™ Go rygsæk

Flocare Infinity Go rygsæk er designet til at kunne indeholde Flocare Infinity ernæringspumpen, ernæringssættet samt sondeernæring.

Læs mere
Print Page