Ofte stillede spørgsmål

 • Tilstand

 • Produktlinje

 • Der er mælkeproteiner i vores Nutridrink ernæringsdrikke. Nutridrink Compact, Nutridrink Compact Fibre, Nutridrink Compact Protein, Nutridrink, Nutridrink Multi Fibre og Nutridrink Juice style er laktosefattige og indeholder <1,0 g laktose/100 ml. For at et produkt må kaldes laktosefrit, skal produktet indeholde <0,01 g laktose/100 ml. (Reference: https://www.foedevarestyrelsen.dk/Leksikon/Sider/Laktosefri-produkter.aspx )
 • Nutridrink er fødevarer til særlige medicinske formål.  Denne produktgruppe er lavet af en kombination af vand, proteiner, kulhydrater, fedtstoffer og alle essentielle vitaminer og mineraler, som kroppen har brug for, samt aroma for at give drikken en god smag.
 • Nutridrink Compact Protein indeholder 14,4 g protein pr. 100 ml svarende til 18 g protein pr. flaske á 125 ml.
 • Nutricias ernæringsdrikke indeholder ikke ingredienser, der er forbudt i en Halal-diæt, og nogle produkter har Halal-certificering.
 • Ved diabetes anbefaler vi som førstevalg Nutridrink Multi Fibre, da den er én af de drikke, der har det laveste indhold af simple sukkerarter. Nutridrink Multi Fibre indeholder også kostfibre. Kostfibre kan sænke optagelsen af de simple sukkerarter. Tal evt. med din læge. (Reference: https://diabetes.dk/sundhed/mad/kulhydrat/kostfibre)
 • Nutridrink kan købes på apoteket. I Danmark er der fri prissætning af vores produkter på apotekerne; vi giver kun en vejledende pris. Du kan finde apotekernes priser på deres webshop eller på dit lokale apotek. En læge kan udskrive en grøn recept på vores produkter, så man kan få dækket 60% af prisen.
 • Forskellen på Nutridrink og proteindrikke fra eksempelvis supermarkedet er, at Nutridrink er fødevarer til særlige medicinske formål og indeholder alle essentielle vitaminer og mineraler, mens andre proteindrikke er kategoriseret som fødevarer. Nutridrink er udviklet til at imødekomme de særlige næringsbehov, som kan opstå i forbindelse med sygdom, og er baseret på mange års klinisk forskning. Nutridrink kan købes på apoteket.
 • Med en grøn recept får man 60 % i tilskud til medicinsk ernæring. En grøn recept kan ordineres af lægen i tilfælde af sygdom eller alvorlig svækkelse, som medfører et vægttab på mere end 10 % i løbet af 3-6 måneder eller risiko herfor. Spørg evt. din læge til råds.
 • Din læge kan ordinere medicinske ernæringsdrikke på en grøn recept, som giver 60% i tilskud til medicinsk ernæring, hvis man har en svær sygdom eller alvorlig svækkelse, som medfører, at man har svært ved at spise tilstrækkeligt og har brug for ekstra næring. Du kan læse mere om reglerne for tilskud på lægemiddelstyrelsens hjemmeside: https://laegemiddelstyrelsen.dk/da/tilskud/ernaeringspraeparater-med-tilskud/tilskud-til-ernaeringspraeparater/?fbclid=IwAR20Xm-MQoAZtbeXhtT3hVNRLNqRb7Rd_DRYvf29JMvxr8OdkSggej080AQ