Phenylketonuri (PKU)

Phenylketonuri (PKU) er en medfødt stofskiftesygdom, der involverer en defekt i omdannelsen af ​​proteiner i kroppen. Her kan du finde mere information om, hvad PKU er, hvordan det behandles, få tips og råd og spændende opskrifter med lidt protein.

WEBINAR

Muliggør forandring

Undgå uenigheder og hjælp dit barn i behandlingen

FOR HVEM?

Uddannelsen er velegnet til forældre til børn i alle aldre, fordi konflikter og vanskeligheder kan opstå i alle aldre. Vi vil fylde vores værktøjskasser med praktiske og evidensbaserede metoder til at øge motivationen og facilitere forandring.

HVORNÅR & HVOR?

14/3 kl. 19.00: Hvordan lærer jeg mit barn (og mig selv) “gode vaner? ONLINE.

22/3 kl. 19.00: Hvordan håndterer jeg som forælder mine egne bekymringer/angst og minimerer konflikter? ONLINE.

29/3 kl. 19.00: Hvordan styrker jeg motivationen hos mit barn og mig selv? Det, vi siger, betyder noget! ONLINE.

OBS! Webinaret er på svensk

Tilmeld dig gratis her

Tilbage på diæt

Vi vil gerne være med til at gøre overgangen tilbage til en proteinfattig diæt så uproblematisk som muligt for dig. Vi har samlet information og tips til, hvordan du kan gøre rejsen tilbage til diæten så gnidningsfri som muligt.

Læs mere

Nyhed! PKU Lophlex Select – en ny generation med PKU Lophlex LQs

Læs mere

Det er på ingen måde tanken med oplysningerne på denne side at de kan erstatte omsorg, råd og medicinsk tilsyn fra sundhedspersoner. Din kliniske diætist og/eller læge vil give dig råd om alle aspekter knyttet til din og din families håndtering af din metaboliske sygdom. Rådfør dig altid med sundhedspersoner før du foretager ændringer i din kostbehandling.