• Aftensmad
  • Frokost
  • PKU

Rainbowl med asiatisk pesto

I denne opskrift, er det saucen, der gør det! Hvis du ikke kan lide koriander, kan du bruge en anden god krydderurt eller kom lidt chili mayonnaise på toppen i stedet for. Af grøntsager kan du vælge, hvad du har derhjemme. Men det er fint, når det bliver farverigt! Vi har valgt at vise og beregne indholdet af gulerod, squash, peberfrugter, tomater og spinatblade.

1 portion

Bowlen eksklusive pesto’en giver 2 g protein og 100  mg Phe.

En portion pesto giver 1,8 g protein og 90 mg Phe.

Det nøjagtige indhold varierer afhængigt af valget af produkter.

Nutricias produkter er fødevarer til særlige medicinske formål og skal anvendes i samråd med læge eller diætist.
Bedøm denne opskrift
0 anmeldelser
Del denne opskrift

75 g, Loprofin ris i tørvægt
Farverige grøntsager fx: et stykke squash (40g), lidt peberfrugt, cherrytomater og spinatblade
1 lille fed hvidløg
God olie til at stege i
Syltede rødløg (Kan købes færdiglavet, men let at lave selv!)

Asiatisk pesto
1 potte koriander
1 dl groft revet gulerod
Lidt  rød chili
0,5 dl rapsolie
1-2 tsk sesamolie
Lidt limesaft
japansk sojasovs

Sådan gør du:

  1. Kog risen i overensstemmelse med instruktionerne på emballagen.
  2. Skær de udvalgte grøntsager i mindre stykker. Steg squashen og hvidløg i lidt olie og smag til med salt.
  3. Bland ingredienserne til pesto og smag til med sesamolie, lime og lidt japanske sojasovs.
  4. Når alt er klart, serveres pesto’en til risene og grøntsagerne. Nu har du et indbydende og lækkert måltid

Se hvordan du laver Rainbowl med asiatisk pesto

Velkommen til Nutricias YouTube-kanal for dem, der er på en proteinfattig diæt. Her kan du finde velsmagende og inspirerende opskrifter. Klik på abonner for at holde dig opdateret, når nyt indhold bliver postet.

Abbonere!