Om Nutricia

Vi har siden 1896, da vores grundlæggere begyndte deres tidlige støtte til mødre og deres spædbørn, været pionerer inden for udviklingen af medicinsk ernæring. Vores medicinske ernæringsprodukter har siden da ændret livet for millioner af mennesker verden over. Denne pionerånd lever videre i dag med en vedvarende forpligtelse til at give livsforandrende ernæring i vigtige faser af livet.


Vores ekspertområder

Vi ser verden gennem de familier, vi støtter. Mennesker i alle aldre er afhængige af vores produkter, fra fødslen til alderdommen. Vi tror på, at det kun er ved at tilgodese individuelle behov, at vi kan give den støtte og de løsninger, som er nødvendige for at hjælpe familier gennem svære og udfordrende tider.

Vi bestræber os altid på at blive bedre og at yde mere omsorg i alt, vi gør. Vi tror på, at det er sådan, vi kan fortsætte med at gøre en forskel.

Vores historie

Siden 1896 har vi ændret liv til det bedre gennem banebrydende forskning og ekspertise. Læs mere omkring vores 120 år som eksperter inden for medicinsk ernæring.

Læs mere

Vi er forpligtet til at bidrage til en mere bæredygtig fremtid

Nutricia er en del af den globale fødevarevirksomhed Danone. Miljøspørgsmål er helt centrale hos Danone, og vi mener, at bæredygtigt producerede fødevarer kan bidrage til at beskytte vores planet.

Læs mere

Ejerskab og bestyrelse

Danones driftsselskab i Norden er et datterselskab af Danone SA.

Læs mere om Danone på vores internationale websted.  Her kan du også læse mere om virksomhedens historie.