• Ketogen diæt og epilepsi
  • Aftensmad

Grissini

Opskriften er tilpasset til forskellige ratio (ratio = fedt i forhold til kulhydrater + protein) for at kunne anvendes af så mange som muligt. Spørg din diætist, hvad der passer for dig.

Næringsindholdet i denne ret varierer lidt, afhængigt af hvilken ratio du vælger. Spørg din diætist, hvad du lige har brug for. Og husk at altid veje alle ingredienserne omhyggeligt.

Antal:
Opskriften er til en portion.

Bedøm denne opskrift
0 anmeldelser
Del denne opskrift

Grissini Ratio
Ingredienser 1 portion  4.1  3.1  2.1  1.1 
Ketocal pulver g 16 13 10 7
Hvedemel g 0 2 4 10
Bagepulver g 1 1 1 1
Piskede æg g 7 6 9 7
Tomatpuré g 1 1 1 1
Olie g 9 9 8 6
Parmesanost g 3 3 4 3
Næringsindhold
kcal 216 201 185 160
Fedt g 21,5 19,3 16,8 12,4
Kulhydrater g 1,2 2,6 4 8,5
Protein g 4,2 3,9 4,4 4

 

Sådan gør du: 

  • Tænd ovnen på 180 °C.
  • BlandKetoCal, bagepulver, parmesan (og evt. hvedemel) og æg i en lille skål. 
  • Tilsæt tomatpuré og olie og bland godt sammen.
  • Der kan tilsættes lidt vand, hvis dejen bliver for tør.
  • Rul/tryk dejen forsigtigt ud og skær i passende stykker.
  • Bages i ca. 6-8 min. til de er gyldne. Lad dem afkøle på en bagerist.