• Kræft
  • Dinner
  • Lunch

Grøntsagssuppe med pestobrød og ernæringsdrik

Forberedelsestid:
40min

Antal portioner:
2

Bedøm denne opskrift
0 anmeldelser
Del denne opskrift

Ingredienser:

Hønsebouillon (3 dl vand + 1 spsk hønsefond eller ½ hønsebouillon terning) 3 dl

Madlavningsfløde 15 % fedt 2 dl

Frisk blomkål 175 gram

Gulerødder 2

Maizena 1 spsk

Forårsløg 1

Sukkerærter eller sugar snaps 8 stk.

Radiser 6 stk.

Æggeblomme 1

Nutridrink Protein Vanilje 2 dl

Hakket frisk persille ½ dl

Hvidt brød 2 skiver

Færdiglavet pesto 2 spsk

Salt 

Hvid peber

 

Tilberedning:

  1. Hæld hønsebouillon og madlavningsfløde i en gryde. Tilsæt salt og peber og kog op.
  2. Skræl gulerødderne. Del gulerødderne og blomkålen i mindre stykker. Småkog grøntsagerne under låg i gryden i 5 minutter. Skær i mellemtiden forårsløget i skiver, halver radiserne og sukkerærterne. Stil til side.
  3. Rør maizena i gryden og lad småsimre til det tykner. Tilsæt forårsløg, radiser og sukkerærter.
  4. Rør æggeblommen og Nutridrink Protein Vanilje i og lad det simre svagt i gryden. Tilsæt hakket persille til den cremede suppe.
  5. Rist brødskiverne og smør pesto på. Server brødskiverne til grøntsagssuppen.
  6. Velbekomme.