• Dessert
  • Aftensmad
  • Phenylketonuri (PKU)
  • Snack
  • Sjældne medfødte metaboliske sygdomme

Gulerod muffins med kanel og loops

Snak altid med din sundhedsfaglige kontaktperson, hvis du anvender produktet som en del af en opskrift, da opvarmning/frysning kan ændre produktets næringsindhold.

Lette at tilberede lige i tide til eftermiddagskaffen eller til madpakken. Du kan spise dem som de er eller med smør.

12 stk.

Serveres straks, og kan fryses hvis der er nogle tilbage. Hele opskriften giver 2,5g protein og 100 mg Phe. En muffin giver 0,2 g protein og 8,3 mg Phe.

Det nøjagtige indhold varierer afhængigt af valget af produkter.

Nutricias produkter er fødevarer til særlige medicinske formål. Skal anvendes under lægelig overvågning.

Bedøm denne opskrift
0 anmeldelser
Del denne opskrift

4 dl lavprotein mel blanding
3 spsk rørsukker
2 tsk bagepulver
2 tsk Loprofin  æggeerstatning
1 tsk kanel
1 knivspids salt
1 dl fint revet gulerod (ca. 50 g)
1 kop flydende fedtstof (smags neutral, fx rapsolie)
2 dl Loprofin drik
1-2 dl Loprofin Loops

12 muffinsformer

Sådan gør du

  1. Forvarm ovnen til 225 grader.
  2. Bland alle de tørre ingredienser undtagen Loprofin Loops.
  3. Riv guleroden fint og bland sammen med de tørre ingredienser samt fedtstof og Loprofin drik. Rør rundt, til dejen bliver glat.
  4.  Fordel dejen i muffins forme, omkring 0,5 dl pr form. Lettest med forme, der kan sættes i en muffinplade. Loprofin loops kommes på toppen, tryk let så de holder.
  5. Bages i midten af ovnen i ca. 10 minutter, eller indtil de er gennembagte og har fået lidt farve.

Se hvordan du laver Gulerod muffins med kanel og loops

Velkommen til Nutricias YouTube-kanal for dem, der er på en proteinfattig diæt. Her kan du finde velsmagende og inspirerende opskrifter. Klik på abonner for at holde dig opdateret, når nyt indhold bliver postet.

Abbonere!