• Dessert
  • Drinks
  • Kræft

Mokkachokoladekage

Forberedelsestid:
15-20 min.

Bagetid:
ca. 40 min.

Antal:
ca.
5 stykker à 150 g

Energifordeling pr. stykke (150 g):
Energi 480 kcal. (2016 kJ), Protein 10,4 g, Kulhydrat 71,6 g, Fedt 16,2 g

Bedøm denne opskrift
0 anmeldelser
Del denne opskrift

Ingredienser:

25 g smør

100 g ren mørk chokolade

2 dl sukker

3 pasteuriserede æggeblommer

2 tsk. fint pulveriseret frysetørret kaffe

75 g hvedemel

3 stiftpiskede æggehvider

1 fl. Nutridrink Compact Protein (mokka)

 

Tilberedning:

  1. Chokoladen smeltes over vandbad ved svag varme i en gryde sammen med smørret.
  2. Blandingen tages af varmen, og sukkeret og proteindrikken røres i. 
  3. Rør derefter æggeblommerne i én ad gangen. 
  4. Tilsæt pulverkaffe og mel. 
  5. Pisk æggehviderne stive og vend dem i chokolademassen.
  6. Kagen bages i en smurt form i ca. 35-40 min. ved 175°C. Køles og serveres med flødeskum eller is.