Ingredienser:
Æg 4
Nutridrink Protein Abrikos 1 dl
Friskhakket/frossen persille 2 spsk
Smør eller flydende margarine 1 spsk
Brie 100 gram
Salami (4-6 skiver) 35 gram
Rucola 1 dl
Cocktailtomater 6
Rødløg ½
Olivenolie
Salt
Sort peber
Evt. sorte oliven
Tilberedning:
- Pisk æg, Nutridrink Protein Abrikos og hakket persille sammen i en skål. Tilsæt salt og peber.
- Varm en stegepande op og tilsæt smør uden, at det bliver brunt og hæld omeletblandingen på. Steg omeletten ved moderat varme i ca. 7 minutter.
- Skær i mellemtiden brieosten i tynde skiver og salamien i strimler. Læg brieskiverne og salamistrimlerne på den ene halvdel af omeletten. Anvend en spatel og vend den anden halvdel af omeletten ind over salamien og brien. Lad den stå på varmen i yderligere 3 minutter.
- Del cocktailtomaterne i halve og skær rødløget i skiver.
- Læg omeletten på en tallerken. Top med rucola, tomater og rødløg. Tilsæt salt og peber og stænk lidt olivenolie udover. Server evt. med oliven til.
- Velbekomme