• Aftensmad
  • Frokost
  • PKU

Sushi roll med tang kaviar og chipotle mayonnaise

Opskriften giver ca. 8 stykker

Hele partiet sauce giver 2,5 g protein og 100 mg Phe

Det nøjagtige indhold varierer afhængigt af valget af produkter.

Nutricias produkter er fødevarer til særlige medicinske formål og skal anvendes i samråd med læge eller diætist.
Bedøm denne opskrift
0 anmeldelser
Del denne opskrift

100 g  Loprofin lavprotein ris (tørvægt)
1 stykke agurk (ca. 8 cm)
1 gulerod
½ peberfrugt, helst rød eller gul
1  sushi nori tang ark  (ristet tang, findes på hylden med eksotiske varer i supermarkedet)
1 spsk. risvins eddike, eller anden mild eddike
1 tsk. rørsukker

Tilbehør
1-2 spsk. Chipotle mayonnaise eller chili aioli
1 spsk. ristede løg
2 spsk. tang kaviar, rød og / eller sort (fra Cavi-art)
japansk sojasauces
wasabipasta
sushi gari (syltede ingefær)

Sådan gør du:

  1. Kog risen i henhold til instruktionerne på pakken.
  2. Skær agurk, gulerod og peberfrugt i pinde.
  3. Hæld vandet fra den færdig kogte ris. Bland risvin eddike og sukker, så sukkeret opløses. Hæld blandingen over risene, mens det stadig er varmt og rør det sammen.
  4. Læg nori tang arket med den blanke side ned. Spred et 1 cm tykt lag ris på arket og hold en kant på et par cm fri øverst. Læg pinde af agurk, gulerod og peberfrugt. Rul det sammen og del rullen med en skarp kniv i omkring otte stykker.
  5. Pynt med tang kaviar, chipotle mayonnaise og ristede løg. Bland wasabi og sojasauce sammen til at dyppe i og hvis du vil have lidt syltet ingefær til at opfriske med munden mellem hver bid.

Se hvordan du laver Sushi med tangkaviar og chipotle-mayonnaise

Velkommen til Nutricias YouTube-kanal for dem, der er på en proteinfattig diæt. Her kan du finde velsmagende og inspirerende opskrifter. Klik på abonner for at holde dig opdateret, når nyt indhold bliver postet.

Abbonere!