Loprofin pasta
Loprofin pasta har lavt proteinindhold og er baseret på majs- og kartoffelstivelse og findes som penne, spaghetti, fusilli og lasagne. Dette produkt er velegnet til brug som en del af en varieret kost med lavt proteinindhold.
Fødevare til særlige medicinske formål. Til ernæringsmæssig håndtering af medfødte stofskiftesygdomme, i proteinmetabolismen, der kræver en kost med lavt proteinindhold. Skal anvendes i samråd med læge, diætist eller apotekspersonale. Ikke ernæringsmæssigt fuldgyldig.
Glutenfri og fri for æg. For allergener og næringsindhold, se ingrediensliste og næringstabel nederst.
Doseringen er individuel og skal altid besluttes i samråd med læge eller diætist og afhænger af patientens alder, kropsvægt og kliniske tilstand.
Ikke egnet som eneste ernæringskilde
1 portion svarer til ca. 75 g ukogt pasta.
1 portion svarer til ca. 75 g ukogt pasta.
Uåbnet pakning lagres tørt og køligt. Holdbarhedsdatoen er angivet på emballagen.
Ingredienser: Majsstivelse, kartoffelstivelse, emulgator (mono- og diglycerider af fedtsyrer), stabilisator (mikrokrystallinsk cellulose), farve (betacaroten), antioxidant (L-ascorbinsyre).