Loprofin pasta

Loprofin pasta har lavt proteinindhold og er baseret på majs- og kartoffelstivelse og findes som spaghetti, fusilli og lasagne. Indeholder ikke gluten, mælk, laktose eller æg. Kan indeholde spor af soja og lupin.

Nutricias produkter er fødevarer til særlige medicinske formål og skal anvendes i samråd med læge eller diætist.

 


  • Lasagne, fusilli og spaghetti.

  • 1 portion svarer til ca. 75 g ukogt pasta.

    • Kog ca. 1 liter vand i en stor gryde
    • Tilsæt 1 portion pasta til det kogende vand
    • Tilsæt evt. en tsk. salt og en spsk. madolie
    • Kog i 8–10 minutter. Omrør af og til
    • Hæld kogevandet fra og skyl med rent nykogt vand
  • 1 portion svarer til ca. 75 g ukogt pasta.

    • Kog ca. 1 liter vand i en stor gryde
    • Tilsæt 3½ lasagneplader til det kogende vand
    • Tilsæt evt. en tsk. salt og en spsk. madolie
    • Kog i ca. 5 minutter til pladerne begynder at blive bløde. Gentag processen hvis du ønsker flere lasagneplader
    • Hæld vandet fra og lad lasagnepladerne tørre lidt på et fugtigt viskestykke
    • Læg lasagnepladerne lagvis med sauce/fyld i et ildfast fad
    • Bages i ovnen i ca. 30-40 minutter Loprofin Lasagne kan også bruges direkte i retter uden forkogning. Husk at pastaen har brug for mere væske for at blive kogt.
  • Uåbnet pakning lagres tørt og køligt. Holdbarhedsdatoen er angivet på emballagen.

  • Majsstivelse, modificeret kartoffelstivelse, emulgator (E471), stabilisator (E461), farvestof (E160a), antioxidant (E300).