• Aftensmad
  • Phenylketonuri (PKU)
  • Sjældne medfødte metaboliske sygdomme

Pasta med hvidløgstegt palmekål

Snak altid med din sundhedsfaglige kontaktperson, hvis du anvender produktet som en del af en opskrift, da opvarmning/frysning kan ændre produktets næringsindhold.

Denne pastaret med palmekål, er en hurtigt pastaret der serveres med små søde syrlige tomater. Palmekål er en blanding af grønkål og savoykål og findes i de fleste velassorterede supermarkeder.

Opskriften ovenfor giver 3 g protein og omkring 120 mg Phe

Det nøjagtige indhold varierer afhængigt af valget af produkter.

Nutricias produkter er fødevarer til særlige medicinske formål. Skal anvendes under lægelig overvågning.

Bedøm denne opskrift
0 anmeldelser
Del denne opskrift

50 g palmekål (4-5 blade)
70 g små tomater (7-8 stykker)
1 fedhvidløg olivenolie at stege i
80g lavt proteinindhold pasta, tørvægt (eller så meget som du normalt ønsker at spise)
1 spsk. fløde (kan udelukkes)
tørret oregano eller basilikumsalt og
peber

Sådan gør du

  1. Skyl palmekålen og skær stilken i midten væk. Hak bladene groft. Skær tomaterne i halve og hak hvidløgene.
  2. Bring pastavandet i kog.
  3. Varm olien på en stegepande og steg først palmekålen, indtil den begynder at falde lidt sammen. Tilsæt derefter hvidløg og tomater, som ikke behøver lige så meget tid på panden. Tilsæt mere olie, hvis det begynder at se tørt ud.
  4. I mellemtiden koges pastaen i let saltet vand. Hæld vandet af pastaen, og tilsæt pastaen til  grøntsags-blandingen på panden, sammen med fløden.  Smag til med salt og peber og drys lidt tørret oregano over. Pynt evt. med lidt friske krydderurter på toppen.

Se hvordan du laver Pasta med hvidløgstekt palmekål

Velkommen til Nutricias YouTube-kanal for dem, der er på en proteinfattig diæt. Her kan du finde velsmagende og inspirerende opskrifter. Klik på abonner for at holde dig opdateret, når nyt indhold bliver postet.

Abbonere!