• Dinner
  • Ketogen diæt og epilepsi

Kylling i karry

Opskriften er tilpasset til forskellige ratio (ratio = fedt i forhold til kulhydrater + protein) for at kunne anvendes af så mange som muligt. Spørg din diætist, hvad der passer for dig

Næringsindholdet i denne ret varierer lidt, afhængigt af hvilken ratio du vælger. Spørg din diætist, hvad du lige har brug for. Og husk at altid veje alle ingredienserne omhyggeligt

Antal:
Opskriften er til en portion.

Bedøm denne opskrift
0 anmeldelser
Del denne opskrift

Kylling i karry Ratio
Ingredineser 1 portion 4.1  3.1  2.1  1.1 
Kylling g 20 19 15 15
Champignon g 13 12 15 15
Grøn peberfrugt g 10 10 10 15
Løg i skiver g 7 12 12 5
Tomatpuré g 5 5 5 5
Hakkede tomater g 15 15 20 35
Ris, rå g 0 3 10 22
Ketocal pulver g 18 18 16 11
Olie g 29 27 24 17
Kokosmælk g  0 0 20 28
Vand g  10 10 10 10
Karry g 0,5 0,5 0,5 0,5
Næringsindhold
kcal  427  420  436  396 
Fedt g  42,7 40,7  39,7 30,9 
Kulhydrater g  3,4  6,3  12,6  22,3 
Protein g  7,2  7,3  7,2  7,7 

 

Hæld olie på en varm pande og tilsæt kylling, champignon, peberfrugt, tomatpuré og løg og steg ved middel varme i 10 min. 

  • Tilsæt hakkede tomater, karry (og evt. kokosmælk) og vand og lad det småkoge i 10 min. ved svag varme. 
  • TilsætKetoCal og rør sammen og server straks (evt. med kogt ris).